Liesbeth

Mijn naam is Liesbeth Vlasblom.
Ik volgde mijn creatieve hart en doe nu wat ik het allerliefste doe: maken!

Als kunstenaar maak ik kleurrijke mozaïekwerken. Ik ben geen traditioneel mozaïst. Scherven van gebroken keramiek en porselein combineer ik met glas, spiegel en gevonden vindsels. Met heel veel liefde creëer ik zo mijn unieke mozaïekkunst.

  Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is. 
K. Schippers

Eerder in mijn werk als kunstzinnig coach

Ik geloof in de kracht van creativiteit! Wat je aandacht geeft groeit, dus vaker kunstzinnig aan de slag gaan maakt dat je positiever, energieker en gelukkiger in het leven staat. Precies dát was jarenlang mijn missie in mijn werk als kunstzinnig coach.

Tot het corona-virus de wereld veranderde gaf ik in mijn fijne kleine atelier cursussen aan kinderen, tieners en jongeren.
Met grote affiniteit begeleide ik mensen met een verstandelijke beperking, zowel individueel als in een kleinschalig dagcentrum. We maakten kunstwerken om trots op te zijn: want jij bent uniek en jouw kunstwerk is uniek!
Bij de stichting OOK (Optimale Ondersteuning bij Kanker) begeleide ik als kunstzinnig coach én ervaringsdeskundige mozaïek-workshops voor patiënten die geconfronteerd worden met de diagnose kanker. Bijzondere en zinvolle ochtenden waarvoor ik mij met veel liefde en aandacht heb ingezet.
Ik gaf vele workshops op locatie: in het basisonderwijs, aan mantelzorgers, in het bejaardenhuis, op markten en festivals want: iedereen is creatief!

Kennis en kunde

  • Cursussen/trainingen zowel op het gebied van kunstzinnige als persoonlijke ontwikkeling.
  • De 4-jarige opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach bij De Kleine Tiki in Breda.
  • De cursus Zinvol Tekenen bij Marijke Sluyters.
  • De Nieuwe Coachopleiding bij Dolly Heuveling van Beek.
  • De Pabo en ik was leerkracht op een basisschool in Rotterdam.
  Ik geloof in de kracht van creativiteit